Удобството на матрака

Да останеш буден до страница чрез добра книга не е необходимо да се запази партньора си нагоре. Изборът на правилната лампата на нощното шкафче е ярка представа за две причини: не само ще гарантира, че вашият значими други стане добър нощен сън, но то също може да подобри качеството на собствения си shuteye. Това е така, защото всеки нажежен светлина дали то идва от вашата лампа или телефонен-предотвратява отделянето на мелатонин, хормон, който стимулира съня. Но ако използвате следните съвети за избор на идеалния светлината (и електрически крушки) за вашата спалня, можете да се намали проблема-и все още се потопите в голямо четене!


Напред лампата или лампата и използвате малка книга светлина, която се щраква на романа, че сте прочели и има за цел концентриран поток от светлина върху страниците. Това поддържа партньора си в тъмно-буквално-на факта, че все още сте будни с книга.

Проверете вата.

Ако използвате шкафче лампа, луковиците не трябва да са повече от 50 до 60 вата, която ще ви даде достатъчно светлина, за да се чете, без да осветява цялата стая.

Купете крушки разумно.

Освен само за да се ниско крушка с, изберете този, който филтрира синя светлина (спектъра на светлината, което пречи на мелатонин). Това ще помогне на тялото ви да поддържа своя естествен циркадния ритъм, така че не е нужно проблеми със заспиването, след като сте готови четене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *