Удобни матраци

Шансовете са, вие сте доста придирчиви за обувките, които ви носят-специално за упражнения-, тъй като знаете, че погрешните могат да ви създадат за болки и страдания. Но кога за последен път, че сте, че за вида на фондация, която ви матрак дава всяка вечер? Когато става въпрос за добър нощен сън, матракът, който сте избрали да направи всичко различно. В края на краищата, вие прекарват почти 3000 часа лежи върху него всяка година. Четете за порутен за това как да изберете най-подходящия матрак за вас.

 

Какво е това: Най-често срещаният тип на матраци в САЩ, innerspring mattressesare съставена от където и да е от 300 до 1000 или повече пружини, които са изолирани в подплънка. Те могат да бъдат твърди или меки, в зависимост от габарита (дебелина) на жицата и възглавницата използва.

Най-добър за: Innerspring матраци са добър избор за почти никого, макар и на по-твърда подкрепа може да ги направи по-лесно да се влиза и излиза от, ако сте с наднормено тегло.

Как да изберем: Може да чуете, че повече намотки означава по-удобен матрак, но това не е непременно вярно. Това е трудно да се каже разликата веднъж матрак има повече от 390 намотки, (освен ако не сте принцесата и граховото зърно!). Истинският тест: Прекарайте най-малко 10 до 15 минути, лежащи на всеки матрак, за да получите буквално усещане за него. И със собствен възглавница.

Пяна с памет или латексови матраци

Какво е това: мемори пяна матраци са съставени от различни плътности на пяна, че контура на тялото си, докато латексови матраци са изработени от гума, която осигурява твърда, последователна подкрепа в рамките на леглото. Както може да се намери като топери за всеки матрак.

Най-добър за: Мемори пяната е често е добър избор за хора с хронична умора или болка в мускулите, тъй като тези състояния могат да затруднят да се удобно. Стойте далеч, ако сте склонни да прегрява през нощта, тъй като пяна с памет може да изостри проблемите на температурата. Латексът е най-добре за феновете на твърдо легло, особено тези, които имат болки в гърба.

Как да избера: Както с всяко лов матрак, се уверете, че да прекарват достатъчно време да лежи на вашите възможности. Не се притеснявайте за това! Обърнете внимание на всеки неприятни миризми забележите (някои хора се оплакват от почти обгазяване с пяна с памет).

надуваеми дюшеци

Какво е това: Ние не говорим за вида удар, който Ви извадя за къмпинг и овърнайт гости. Някои марки са с механични въздушни камери, които дават възможност за персонализирана поддръжка.

Най-добър за: Той го фирма харесва, и тя харесва възглавница-отгоре се чувствате? Двойките, които имат драстично различни предпочитания за твърдост се справят добре с тези матраци, тъй като всяка страна е индивидуално регулиране, което позволява на всеки спален вагон да има свое собствено начин.

Как да избера: В допълнение към cozying с вашите потенциални възможности за избор, се уверете, че да се опита контролите. Съвет: Може да се наложи да се направи по-твърда, отколкото си мислиш, че правиш, за да получи подкрепата, която трябва да се предотврати обратно pain.Also, тъй като въздушни матраци имат работни части, това е добра идея да се провери мнения онлайн или чрез по-добър бизнес Bureau или Consumer Reports, за да се уверите, че марката не разполага с добра репутация за неизправност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *